Käpy A.I. Oy

Referenssit

Autamme päivittäin asiakkaitamme tietoturvan osalta. Parhaimmillaan olemme asiakasorganisaation päätöksenteon tukena ja vaikuttamassa positiivisesti yrityksen tietoturvalliseen toimintaan.

Miksi Käpy A.I. Oy?

Insaco Group Oy, Magia keittiöt ja Asuntomandaatti

Toni Tanskanen - Toimitusjohtaja
"Yhteistyö Käpy A.I. Oy:n kanssa alkoi tietoturvakartoituksella, mistä sai selkeän kuvan mitä kannattaa ottaa huomioon Insaco Group Oy:n toiminnassa. Oma aika ei olisi riittänyt selvittämään kaikkia osa-alueita ilman Kävyn tarjoamaa selkeää ja ymmärrettävää asiantuntijuutta. Tästä päädyimme yhteistyöhön niin verkkomuutosten, pilvipalveluiden että laitteistovalintojen osalta. Käpy on ollut Insaco Group Oy:n kasvussa mukana jo useamman vuoden. Uudet aluevaltaukset liiketoiminnoissa ovat olleet IT:n ja tietoturvan osalta luotettavasti Käpy A.I Oy:n käsissä. Suosittelen lämpimästi näitä tyyppejä!"

Tiimihenki

Jukka-Tapio Keränen - Toimitusjohtaja
"Haluan keskittyä tekemään omia töitäni ja tehdä sen myös tietoturvallisesti. Huolenaiheena on aina ollut mitä jos jotakin tapahtuu, tulee haittaohjelma, laiterikko tai jokin muu syy miksi yritykseni tietoihin ei pääse enää käsiksi. Käpy A.I. toimitti meille varmuuskopiointipalvelut ja tietoturvaohjelmistot kartoituksen jälkeen. Toimituksesta meni 2 viikkoa ja oma työasemani rikkoutui lähes käyttökelvottomaksi, Käpy toimitti uuden DELL kannettavan mihin oli palautettu valmiiksi kaikki tiedostot ja pääsin jatkamaan töitäni samantien. Suosittelen Käpy A.I. Oy:tä myös pienemmille yrityksille, he hoitavat hommansa kuten lupaavat."

Siivous Hei-Lat Oy

Laura Heiskanen - Hallituksen puheenjohtaja
"Yrityksemme kasvun jatkuvuuden varmistamiseksi päädyimme ulkoistamaan tietoturvasta huolehtimisen Käpy A.I:lle. Kävyn tapa olla osa liiketoimintaamme on poistanut epävarmuutta miten tietoturva tulee huomioida päätöksen teossa. Me olemme ammattilaisia siivousalalla ja Käpy A.I on ammattilainen tietoturvan saralla. Käpy hoitaa organisaatiomme Microsoft 365 ympäristöä, kouluttaa sekä sparraa tietoturvassa aina tarpeen mukaan."

Siitek Security Oy

Turvatekniikka-alan yritys Kuopiossa
"Päädyimme Käpy A.I. Oy:n kanssa Microsoft 365 palvelun automaattiseen varmuuskopiointipalveluun. Käytämme organisaatiossamme Microsoftin 365 palveluita päivittäin ja tämä tieto kartoitettiin yhdessä Käpy A.I:n kanssa kaikkein tärkeimmäksi tiedoksi yrityksessämme. Valitsimme Kävyn koska tarvitsemme alallamme luotettavan suomalaisen kumppanin eikä meillä ole vara menettää tietoja. Tiedot saamme nyt palautettua napin painalluksella juuri silloin kun meillä on siihen tarve."

Ravintola Malja

Mika Kilpeläinen - Ravintolapäällikkö
"Ravintola Maljan toiminnan aikana IT järjestelmien hankinta on tapahtunut aina tarpeen mukaan. IT-verkko ja sen tietoturva on mietitty muutoshetkellä kyseisen lisätyn ominaisuuden osalta. Ajan kuluessa jokainen muutos ja lisäys on aiheuttanut sen että verkko ei toiminut halutulla tavalla ja uusimmat lisäykset eivät enää toimineet kuten niiden oli tarkoitus. Lisäksi selvisi että tietoturva oli ajautunut heikkoon tilaan. Käpy A.I:n asiantuntijat auttoivat kartoittamaan ensinnäkin päällä olevan ongelman sekä saamaan tietoturvan riittävälle tasolle toiminnassamme. Lisäksi pääsin itsekin hiukan jyvälle miten sisäverkot toimivat. Minä olen parhaimmillani auttamassa asiakkaitamme viihtymään ja jätän suosiolla IT ja tietoturva-asiat Kävyn ammattilaisille."

Ota yhteyttä