Käpy A.I. Oy

Tietoturva

Turvaamalla tärkeimmän tiedon, perustukset kestävät paremmin

Tietoturva tarkoittaa Kävyllä valmistautumista ja varautumista yritystoiminnan vaarantaviin tilanteisiin. Tiedon turvallisuus voi vaarantua sekä yrityksen päivittäisissä toiminnoissa miten henkilöstö puhuu ja käyttäytyy että IT-ympäristössä tapahtuvien toimintojen takia. Kymmenien vuosien kokemus IT-alalta, turvatekniikka-, vartiointialalta ja yrittämisen riskeistä antavat meille kokonaisnäkökulman yrityksen tietoturvan varmistamiseen.

Mitä me teemme:

Kartoitamme, konsultoimme ja kyseenalaistamme nykyisen turvallisuustilan

Mitä me emme tee:

Me emme keskity myymään sinulle varmuuskopiointipalvelua, tietoturvaohjelmistoja tai laitteita

Aloitamme aina kartoittamalla asiakkaan tietoturvatarpeen kokonaisuutena, minkä jälkeen valitsemme parhaat työkalut asiakkaan yritystoiminnan tiedon turvaamiseen. Jos et ole varma millä tolalla yrityksesi tiedon suojaaminen on juuri nyt ota meihin yhteyttä. Me autamme sinua hahmottamaan liiketoiminnan suojauksen tilan.

 

Tietoturvapalvelut

Tietoturvan nykytilakartoitus

Yrityksen tietoturva kartoitetaan haastattelujen ja/tai toimitila kierrosten avulla.

Kartoitamme nykyiset ratkaisut ulkopuolisena tahona, saat kattavan raportin nykytilasta ja mahdollisista muutos ehdotuksista ja huomioista.

HINTA: 1290€ + ALV 24%

Kyberturvallisuusharjoitus

Toteutamme harjoituksen, millä varmistetaan yrityksen toimintamallit ja prosessit kriisitilanteessa. Harjoitus toteutetaan avainhenkilöiden kanssa ja kokonaisuudesta kokoamme keskeiset havainnot ja opit. Harjoituksesta koostamme aina loppuraportin mistä selviää myös keskeisimmät kehitysehdotukset.

PYYDÄ TARJOUS

Liiketoiminnan jatkuvuusharjoitus

Toteutamme teidän kanssa harjoituksen, jonka oppeja hyödyntäen varmistamme liiketoiminnan jatkumisen uhkatilanteiden realisoituessa. Harjoitus suunnitellaan juuri teidän liiketoiminnallenne ja teidän kypsyystasollenne sopivaksi. Räätälöity harjoitus tarjoaa sopivasti haasteita harjoittelijoille. Kokoamme keskeiset havainnot ja opit harjoituksesta ja teemme siitä loppuraportin sisältäen kehitysehdotukset.

PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous