Käpy A.I. Oy

Koulutukset

Koulutamme asiakasyrityksiemme henkilöstä käyttämään tietoa oikein sekä suojaamaan tiedon oikeilla tavoilla.

Asiakkaan IT-ympäristö ja yritystiedon käyttötavat ovat uusimpia riskienhallintaa vaativia osa-alueita yritystoiminnassa.

Nykypäivänä tietomurron kohteeksi joutuu enemmän ja enemmän PK-yritykset. Aina verkkoon haluavat laitteet ja verkossa olevat yleensä kriittistä dataa sisältävät palvelut ovat helppoja kohteita verkkorikoksille. Yrityksen on tärkeää ymmärtää oman tietopääoman arvo ja sen säilyvyyden takaaminen.

Koulutustarjontaamme

Monivaiheinen tunnistautuminen ja salasanat

Monivaiheisella tunnistautumisella kirjaudut turvallisesti yleisimpiin verkkopalveluihin ja estät tehokkaasti tilisi joutumisen hyökkäyksen kohteeksi. Riittävän hyvä salasana vaikeuttaa verkkorikollisten murtautumista tiliisi.
Koulutuksen myötä ymmärrät miksi kaksi- tai monivaiheinen tunnistautuminen on tärkeää ottaa käyttöön kaikissa paikoissa missä se on mahdollista. Miten luodaan riittävän monimutkainen salasana ja miten ne pystytään helposti vielä muistamaankin.

Minimi osallistujamäärä 5


Kustannus 45 €/hlö + alv 24%

Micorosoft 365 Teams koulutus

Koulutuksen myötä opit käyttämään Teamsia monipuolisesti ja käytännönläheisesti todellisiin tilanteisiin pohjautuvilla esimerkeillä. Lisäksi opit linkittämään Teamsiin muita M365 -kokonaisuuteen kuuluvia palveluja kuten OneNote. Koulutuksessa käydään läpi muun muassa seuraavia osa-alueita:
Uudenlainen tapa kommunikoida Teamsin ominaisuudet Teamsin hyödyntäminen käytännön työssä.

Minimi osallistujamäärä 5


Kustannus 45 €/hlö + alv 24%

Tiedon käyttäminen digitaalisessa ympäristössä

Koulutuksessa käydään läpi pilvipalveluiden mahdollisuudet ja uhat, lisäksi henkilöstö oppii käyttämään ja jakamaan yrityksen pilvipalveluista tiedostoja ja ottamaan vastaan siirrettävillä tietovälineillä sekä sähköpostitse jaettu tiedostoja turvallisesti.

Minimi osallistujamäärä 5


Kustannus 45 €/hlö + alv 24%

Pyydä tarjous